Spændende test af ny creme til tør/atopisk hud

Jeg har jo haft atopisk eksem hele livet. Der har været gode perioder, hvor jeg næsten ikke har mærket noget til eksemet, og der har været dårlige perioder, hvor eksemet har fyldt alt, alt for meget i hverdagen.

De senere år har eksemet været slemt og uden pauser. Somme tider har jeg været ved at blive desperat. Egentlig har jeg jo for mange år siden accepteret, at jeg har eksem, men jeg kommer nok aldrig til at acceptere at have det så dårligt, som jeg har det i de værste perioder.

Da jeg var ung, prøvede jeg mange forskellige former for alternativ behandling for at blive eksemet kvit, men intet hjalp. Så i stedet for har jeg i mange år brugt mine kræfter – og penge – på at behandle eksemet så effektivt som muligt med de gængse behandlingsmetoder, men i de senere år er der altså ikke rigtig noget, der for alvor har hjulpet.

Jeg er altid på udkig efter nye hudplejeprodukter, der er beregnet til eksem og sart hud og er aldrig bleg for at prøve nye produkter. Så da jeg nu har fået mulighed for at teste en creme, som jeg ikke har prøvet før, kaster jeg mig glad og gerne ud i forsøget.

Cremen er ret ny på det danske marked. Den er fra Bioderma og hedder Atoderm Intensive. Jeg har læst om en anden med svær eksem, der har haft virkelig god gavn af  cremen, så jeg krydser fingre for, at den også kan hjælpe mig. Belært af tidligere erfaringer forsøger jeg at lade være med at lade de positive forventninger løbe helt af med mig, men jeg glæder mig faktisk ret meget til denne her test.

Foreløbig har jeg testet, om min hud i det hele taget kan tolerere cremen – og det kan den godt.

Du vil måske også synes om

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *