I meget god tid

I den seneste uges tid har jeg lagt mærke til, at læsere finder frem til min blog ved at søge på ord som nisser, kravlenisser, julehjerter og julekort.

Jeg er selvfølgelig glad for, at min blog bliver fundet og mine skriverier læst, men jeg får altså nervøse trækninger, når jeg allerede nu bliver mindet om, at vi om tre måneder så småt nærmer os jul.

Det er kun lige blevet efterår. Der er laaang tid til jul. Heldigvis!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Nu hvor efteråret har sneget sig ind på os, tror jeg, at mange hygger sig med at lave ting til jul. Jeg begynder først at tænke i de baner midt i november, når jeg skal på jagt efter kalendergaver 🙂

    1. Madame : Jeg tænker helst ikke på det før i december, men der kan jo være visse forberedelser, som man er nødt til at tænke på i god tid. Jeg tror da, at du har ret i, at mange laver forskelligt julerelateret håndarbejde, som de går i gang med her i løbet af efteråret 🙂

  2. Åh gys! Det er alt for tidligt at tænke på jul. Der er – som du skriver – heldigvis laaang tid til 🙂

    Og lige pludselig er det alt for tæt på, og jeg får stress og røde knopper, men det gider jeg ikke tænke på endnu …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *