Sommertid og vintervejr

Det kan da godt være, at nogle mennesker kan bestemme, at vi skifter til sommertid i nat.

Noget andet er, at det heldigvis ikke er op til mennesker at bestemme over naturen. Vi kan da godt kalde det sommertid fra klokken tre i nat, men det ændrer jo ikke på det faktum, at vinteren stadig ikke har trukket sig helt tilbage.

Her har vi masser af sne i haven fra det seneste snevejr, og lige nu falder sneen stille og smukt udenfor.

Jeg hader al den stillen på tiden og uret, men det er,  som det er.  Det er ikke noget, jeg kam lave om på, men jeg har da lov til at fryde mig i mit stille sind over, at naturen først stiller om til sommertid, når tiden er inde.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg var også helst fri for denne stillen om på urene og hørte i radioen, at det giver en masse biluheld og blodpropper i den første tid.

    1. Madame : Ja, det hørte jeg også. I det hele taget er det svært at se, at der skulle være flere fordele end ulemper ved ordningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *