Helt opslugt af en bog

De seneste par dage har jeg været helt opslugt af en bog.

For nogle dage siden fik jeg nemlig et tilbud fra Liveboox.com i min mailbox om gratis leje af en lydbog eller e-bog. Det kunne jeg ikke stå for, da der var mange gode titler at vælge imellem.

Jeg valgte Dødesporet af Sara Blædel. Det var en lidt anderledes krimi, som jeg blev meget opslugt af. At handlingen udspiller sig i min barndoms land gjorde ikke læseoplevelsen ringere. Bogen var spækket med stednavne, som jeg kender helt fra barnsben, så jeg havde ikke svært ved at forestille mig, hvordan de forskellige steder så ud. Billederne var på plads inde i hovedet uden videre.

Jeg kan godt lide konceptet, der  giver mulighed for at leje en e-bog eller lydbog i stedet for at købe. Jeg vil sikkert vende tilbage og leje en bog en anden gang.

Der kører en kampagne i øjeblikket, hvor leje af første bog er gratis.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg læser også e-bøger i øjeblikket. Faktisk er jeg i gang med Serafine efter at være blevet inspireret af din omtale. Øjesten har jeg også læst. I sandhed nogle grumme historier.
    Jeg låner bøgerne gennem e-reolen eller e-bib. Her er bøgerne frit tilgængelige. Ikke noget med at købe eller leje. Helt gratis!
    Det kunne være, at jeg skulle se, om jeg kan finde Dødesporet på en af de to tjenester :-)? Rigtig god weekend!

    1. Nonna : Jeg bruger også e-reolen af og til. Jeg kender ikke e-bib, men det skal jeg da bestemt kigge på. Gode bøger kan vi jo ikke undvære – er de gratis, er det bare endnu bedre 🙂
      Rigtig god weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *