Gul og grøn af ærgrelse

For lidt siden opdagede jeg, at mit blogindlæg fra i går ikke figurerer på Bloglovin. Det virker nærmest, som om min blog er helt forsvundet fra Bloglovin lige pludselig. Jeg har rodet  lidt rundt for at prøve at finde ud af hvorfor.

Jeg fandt ikke årsagen, men jeg fandt ud af noget helt andet.

En anden skriver en blog, der hedder det samme som min.

Jeg har ejet domænenavnet www.bedstesblog.dk siden maj 2009, så jeg er meget ærgerlig over ikke at kunne have blognavnet for mig selv længere. Det kan jo give en masse forvirring, når ingen ved, hvem der har skrevet hvad.

Nu må jeg lige tænke lidt over, hvad jeg vil gøre ved det.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Kære bedstes blog
  Jeg er da ked af at jeg har fundet på det samme navn til min blog som dig. Jeg viste ikke at der fandtes en anden blog med det samme navn da jeg valgte navnet for lidt over et år siden. Men jeg finder da bare et andet navn, kan da ikke have det på min samvittighed at du er så ked af ikke at have bedstes blog for dig selv. Så hurtigt jeg kan skifter jeg navnet på min blog, så op med “næbet”, livet er for kort til ærgelser og det er jo kun et blognavn det handler om. Ha en dejlig dag, det er snevejr uden for så måske vi skulle finde kælken frem og hente børnebørnene:-)

 2. Godt at I to bedster kunne få løst den lille sag i al fredsommelighed 🙂
  Det burde være muligt at få et ‘automattjek’ på et blognavn, for det er jo alt andet lige også ærgerligt for den anden bedste, som helt klart ikke har været i ond tro … men selvfølgelig kan man selv google lidt rundt, inden man beslutter sig for et navn …

  1. Ellen : Det er altid rart at kunne ordne tingene i mindelighed 🙂 Som du siger, er det rimelig let at tjekke på nettet, om man har fået en ide, andre har fået først. Jeg troede faktisk, at jeg havde dækket mig nogenlunde ind ved at købe eget domæne, men så alligevel ikke. Nu er det løst, så er der ingen grund til at bruge mere energi på det.

 3. Nu løser navneforvirringen sig heldigvis!
  Er det indlægget Snevejrshygge, du ikke kunne se på Bloglovin’? Det er der nu.
  Men det kan hjælpe at opdatere sit indlæg, er min erfaring.

  1. Madame : Ja, det løser sig heldigvis 😉
   Der var vist generelt problemer på Bloglovin i går – men alt fungerer i dag. Tak for det gode fif.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *