Dejlig fridag i Svendborg

I forgårs tømte vi den sidste flyttekasse og fik afleveret den store lukkede trailer, vi har haft lånt til  opbevaring af en masse af vores ting og sager. Det var dejligt at få sat punktum for flytteprocessen på den måde.

I går skyndte vi os at holde den første rigtige fridag i lang tid.

Vi tog til Svendborg for at besøge ældste søn, der opholder sig der for øjeblikket. Det var dejligt at se ham og dejligt at være i Svendborg, som er en af mine yndlingsbyer. Vi trodsede varmen og benede rundt og fik genset det meste af byen. Det var især dejligt at være ved havnen, hvor der var en let brise. Så der slentrede vi rundt en rum tid og kiggede på alle de flotte skibe.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Svendborg er nemlig sådan en hyggelig, lille by, som vi jo lærte lidt at kende ved vores to besøg på Thurø sidste sommer.
    Så har I vel også været ud at sejle med den fine, gamle båd til Tåsinge? Jeg kan ikke lige huske, hvad den hedder, men det ved du sikkert 🙂

    1. Ellen : Nej, den har vi faktisk ikke prøvet at sejle med, men båden hedder Helge, siger min søn 🙂

  2. – Ja, og Helge havde fødselsdag d. 24. og blev fejret mens vi var i Svendborg 🙂 Men vi kom nu heller ikke ud at sejle med ham (sært at en båd har et drengenavn … men det er der sikkert en forklaring på …)

    1. Nana : Der er en forklaring på alt 🙂 jeg må spørge min søn, om han kender til en bestemt grund til, at båden har fået det navn.

    1. Fruen : Svendborg er helt bestemt værd at lære nærmere at kende! Du kan tro, at vi nyder at være færdige med det værste flytterod, og vi nød vores fridag på Fyn med god samvittighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *