Ændrede planer

Forleden dag, da vi var i Svendborg, havde vi egentlig planlagt en tur i Elvira Madigans fodspor.

Vi ville have været en tur til Nørreskoven på Tåsinge for at se stedet, hvor Elvira sammen med Sixten Sparre tog afsked med livet, ligesom vi også gerne ville se deres gravsted på Landet kirkegård.

Turen blev ikke til noget, for vi var helt ødelagte af varmen, før vi nåede så langt. Vi nøjedes med at kigge op på tårnværelset på Hotel Svendborg, hvor parret boede en periode, før de tog videre til Tåsinge.

Jeg håber, at vi får gjort alvor af turen til Tåsinge en anden god gang.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. For lidt og for meget – vi er så svære at gøre tilpas, men jeg forstår godt, at I syntes det var for varmt. Det er bedst at opholde sig på vandet, når man har de temperaturer vi har i øjeblikket.

    1. Ellen : Man kan jo dårligt tillade sig at klage over vejret, men jeg har virkelig svært ved at klare varmen. Alligevel kom vi nu godt rundt i Svendborg – men nåede altså ikke til Tåsinge i dennne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *