Udsalg

Jeg går jo ture stort set hver eneste dag. Vejret skal være meget dårligt, hvis det skal afholde mig fra at gå mine ture.

De mange gåture slider på fodtøjet. Mine travesko holder som regel ikke mere end et års tid.

Jeg har lige kasseret et par, som jeg har været rigtig godt tilfreds med. Derfor har jeg købt et par nye af præcis samme model. Så ved jeg, at jeg bliver glad for at gå i dem. Jeg har dog valgt et par sko i en anden farve end de gamle – ellers ville det næsten være for kedeligt. Skoene er fra Ecco, og jeg har købt dem på udsalg over nettet.

Nu glæder jeg mig til at tage de nye sko i brug. Vi skal forhåbentlig følges ad på mange kilometers march.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Ja, det er vigtigt at gå godt når man går meget. Jeg går også tur hver dag, og har gjort det hele livet. Jeg går simpelt hen bedst i gummistøvler. Det er lidt mærkeligt, og jeg køber af og til rigtige travesko, men jeg ender altid i gummistøvlerne – hvis det da ikke er meget tørt og varmt 😉 Jeg ønsker dig og dine nye sko mange gode, lange ture sammen 🙂

    1. Nana : Det er nok meget individuelt, hvad man foretrækker at have på fødderne – men det skal bare være behageligt, hvis man skal gå langt.
      Tak 🙂

  2. Hvor er de lækre – tillykke med dine nye travesko! Jeg går i langskaftede vinterstøvler i øjeblikket, hvor man risikerer at få vand- og muddersprøjt op ad benene 🙂

    1. Madame : Tak! Det er absolut mere vejr til støvler end til sko i disse dage – jeg regner heller ikke med at få gået de nye sko til lige med det samme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *