Tredie gang er lykkens gang

Allerede sidste år var jeg til lagersalg hos Kähler med det formål at købe en af deres skønne Love Song vaser. Vaserne var desværre udsolgt, før jeg nåede at få fingre i en.

I torsdags prøvede jeg igen. Jeg ankom til lagersalget tre timer efter, at dørene var blevet slået op. Der var så lang kø udenfor, at man skulle tro, det var løgn. Så lange køer har jeg slet ikke temperament til, så jeg gik med uforrettet sag.

I dag smuttede jeg forbi lagersalget igen, da jeg alligevel skulle ud at handle.

Der var ikke voldsomt lang kø. Vaserne var ikke udsolgt.

Endelig er jeg den glade ejer af en Love Song vase.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Du er nok kommet, da vi var ved at forlade stedet igen – da vi kom, var der kø hen til bygningen overfor, men det gik heldigvis forholdsvis hurtigt – og det var faktisk dejligt, at ‘nogen’ sørgede for, at der var plads nok indenfor til at kunne se på tingene uden at være bange for at komme til at smadre dem.

    1. Ellen : Der var slet ikke kø udenfor, da jeg var der – kun en ganske kort kø inden døre. Du har ret, det er helt fint at man bliver lukket ind i hold, så man ikke står som sild i en tønde og ikke kan komme til at se ordentligt på tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *