Den glemte landsby

denglemtelandsby

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den glemte landsby af Lorna Cook. Bogen er inspireret af historien om Tyneham i Dorset, der i 1943 blev beslaglagt af den britiske hær. Handlingen udspiller sig i to tidsspor.

I 1943, da verden er i krig, bliver beboerne i Landsbyen Tyneham beordret til at forlade deres hjem, for at landsbyen kan overdrages til den britiske hær. Aftenen, før byen skal rømmes, sker der en voldsom hændelse.

I 2018 er Melissa på ferie ved Englands sydkyst sammen med sin kæreste Liam. Melissa har glædet sig til ferien, men til hendes skuffelse, tilbringer Liam ikke feriedagene sammen med hende. Han vil hellere bruge tiden på at surfe, så Melissa er lidt ensom. For at få tiden til at gå besøger hun den glemte landsby Tyneham. Landsbyen er netop genåbnet som museum efter at have været helt lukket i mere end 75 år.

Under sit besøg i Tyneham får Melissa øje på noget, der vækker hendes nysgerrighed. Hun gør desuden et interessant bekendtskab.

Jeg har været rigtig godt underholdt under læsningen af Den glemte landsby. Romanen rummer en fin blanding af romantik, drama og historie, og er samtidig skrevet i et let og flydende sprog. Alt i alt en bog for alle, der kan lide en feel good roman med et historisk touch.

Læs mere om Den glemte landsby hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *