Endelig sne

Sikke en morgen og sikke en udsigt at stå op til.

Endelig har vi fået sne. Der ligger et smukt, blødt lag over det hele. Hver en gren og hver en kvist er tyk af sne. Jeg er faldet i staver ved vinduet flere gange her til morgen, for vores have ligner jo pludselig et eventyrlandskab. Det skal nydes.

Småfuglene flokkes om foderbrættet. Solsortene hygger sig med at spise æbler under juletræet, der nu står fint pyntet af sne på terrassen.

Om lidt tager jeg godt med tøj og de varme støvler på, og så skal jeg ud og nyde at gå i sneen. Det har jeg længtes efter længe.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er sjovt med alle jer der længes efter sne! Jeg trøster mig med at I er glade når jeg sukker over sneen. Jeg skulle vist i virkeligheden bo længere sydpå. For jeg kan bare ikke lide sne! Men god tur ud i sneen til dig 🙂

    1. Nana : Tak! Jeg er lige kommet hjem – kold om næsen men glad! Det er dejligt, at vi bor i et land, hvor årstiderne skifter, når vi åbenbart er så forskellige. Jeg er ikke vild med alt for meget varme – men det er der andre, der er, og på den måde er der noget for enhver 🙂

    1. Madame : Det var så dejligt med lidt sne. Jeg er glad for, at jeg fik været ude og nyde det, for allerede i dag er meget af det væk. Det, der lå på træernes grene, er væk – og det hele er lidt sjappet. Desværre. Jeg håber, at der kommer mere – også hos dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *