Julen varer lige til påske

Forleden dag da jeg stod i kassekøen i SuperBrugsen, stod der en mor med en lille pige på omkring tre år foran mig. Den lille pige stod og sang lige så stille for sig selv. Når man hørte godt efter, kunne man høre, at hun sang Højt fra træets grønne top.

Pigen havde godt styr på melodien og i hvert fald første linie og så den med Læg nu smukt din hånd i min – ikke rør ved den rosin. De få linier blev gentaget og gentaget.

Den lille piges stille sang fik smilet frem både hos mig og hos en anden dame, der stod foran mor og barn i køen. Pigens mor fortalte med et smil, at det først var nu, den lille rigtig havde lært sangen.

Det var sådan en hyggelig lille hverdagsoplevelse.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *