Populær kat

Min blogstatistik for 2012 viser, at det indlæg, der blev vist flest gange på bloggen i årets løb, var historien om min fastelavnskat.

Faktisk ophøjede Gitte Blinkilde mit billede af katten til at være en skabelon. Jeg blev da lidt smigret over, at en så dygtig og kreativ dame fandt min kat værd at kopiere, men det var egentlig ikke min hensigt, at katten skulle fungere som skabelon.

Katten er også dukket op andre steder (blog og hjemmeside), uden at jeg har givet lov til det.

Nu hvor det snart er fastelavn igen, vil jeg for en ordens skyld slå fast, at selv om jeg jo ellers går ind for genbrug, vil  jeg helst spørges først, hvis nogen ønsker at anvende min kat.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Den er bare så fin! Men hvor er det ærgerligt, at nogen kan finde på at stjæle andres billeder og lægge ud på deres egen blog.

    1. Madame : Det er lidt sært – men man hører jo om det af og til. Det er da god stil lige at spørge, om man må låne 🙂 Et af de steder katten er at finde nu er på en færøsk hjemmeside, hvor mine sprogfærdigheder ikke rækker til at finde ud af, hvordan den passer ind i sammenhængen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *