Allerede

I går meldte vi os til årets bedsteforældredag i Sanders vuggestue. Den vil vi ikke gå glip af.

Det er tredie gang vi skal til bedsteforældredag i vuggestuen – og det bliver jo så også sidste gang, i hvert fald mens Sander går der. Hvad fremtiden bringer af nye børnebørn og bedsteforældredage, kan man jo ikke spå om.

I hvert fald glæder vi os til bedsteforældredagen, hvor vi traditionen tro skal medbringe en blomst, som vi skal plante sammen med Sander.

Det første år, vi var til bedsteforældredag, var Sander endnu så lille, at alt det med at plante blomster ikke rigtig havde hans interesse. Han var ikke fyldt et år endnu på det tidspunkt og var meget mere interesseret i, at vi holdt ham i begge hænder og støttede ham, så han kunne spadsere rundt på legepladsen.

Sidste år var han helt med på, at vi skulle plante blomst – og ikke mindst vande den. Han vandede og vandede.

Det skal nok blive hyggeligt igen i år, og vi glæder os.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er en rigtig god idé med sådan en bedsteforældredag – det havde man ikke, da min søn gik i vuggestue. Ja, det skal nok blive hyggeligt for jer 🙂

    1. Madame : Det er rigtig hyggeligt at være på besøg i vuggestuen, og de små nyder, at man er der – børn skal ikke være ret store, før de kan vise rundt og vise legetøj frem osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *