Decemberdage

Hvis jeg stadig havde været barn, ville min tålmodighed sikkert have været på en temmelig hård prøve i denne tid. Jeg kan stadig huske, hvordan barndommens decemberdage sneglede sig af sted, og jeg bare ønskede, at de skulle gå hurtigt, så det kunne blive juleaften i en vis fart.

Men det er længe siden nu. Jeg har været voksen i mange år, og hvert år ved denne tid tænker jeg på, at det er forfærdeligt, så hurtigt dagene går –  og bare de dog ville gå lidt langsommere, så jeg kunne nå det hele inden juleaften.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Ja, hvad er det, der sker. Lige pludselig – zap kapow – så skifter det fra barndommens alt for længe til jul til husmoderens alt for kort til jul. Hvad blev der af lige tilpas tid ??

    1. Fruen : Ja, det gad jeg også at vide – den gyldne middelvej findes vist slet ikke i den forbindelse 🙂

    1. Madame : Vi når det jo nok, men hvis der var lidt bedre tid, ville man måske nyde forberedelserne lidt mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *