Rigtig glædelig jul

Jeg vil gerne ønske en rigtig glædelig jul til den store kraftige mand, der masede sig forbi alle os andre i kassekøen i SuperBrugsen med nogle varer i hænderne, mens han over skulderen sagde til kassedamen, at han ville betale ovre i bagerafdelingen, for han skulle også have brød.

Han fortjener en særlig julehilsen, fordi han åbenbart havde mere travlt end alle os andre. Så travlt, at han endnu en gang krydsede min vej, da jeg stod og tjekkede min bon. Denne gang  ramte han mig i ryggen med sine pakkenelliker, da han kom brasende på vej mod udgangen. Jeg havde heldigvis overskud nok til med høj, klar og venlig  røst at sige: ” Værsgo at skubbe.” Han ænsede det ikke, men stormede ud af butikken.

Da jeg kom ud på parkeringspladsen, så jeg den travle herre på vej over gaden ved siden af fodgængerfeltet.

Jeg håber, at han når det hele.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Fruen I Midten : Jeg er bare glad for, at ikke alle render rundt i det humør ude i butikkerne, for så kunne juleindkøbene da let blive en noget blandet fornøjelse 🙂

    1. Ellen : Jeg håber sandelig også, at han bare helt undtagelsesvis havde glemt de gode manerer og det gode humør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *