Det kunne han aldrig finde på

Vi hentede Sander i børnehaven i går.

Det er ikke så heldigt, hvis han falder i søvn i bilen der hen på eftermiddagen, så hans farfar sad bag i bilen sammen med ham for at snakke med ham og holde ham vågen.

På et tidspunkt forstummede snakken omme på bagsædet, og jeg spurgte for sjov: “Sover Farfar?” Sander svarede overbærende: “Neeej, det kunne han aldrig finde på.”

Den bemærkning fik de store smil frem.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er utroligt sjove ting, de små kan finde på at sige. Man får trang til både at smile og grine højt ind imellem. Som da vi sidst havde de 2 små på besøg, og den lille ville have mig ned på gulvet ved siden af hende. Jeg sagde, at det var lidt svært for mig, fordi jeg var ved at blive gammel. Så kigger hun på mig og spørger:”Hvor?” Ha-ha. Desværre var jeg ikke vaks nok til at sige:”Udenpå!” Men det ville hun nok ikke have forstået heller :-)!

    1. Nonna : Ja, det er virkelig nogle skønne bemærkninger, der kommer fra de små, nogle gange er det rigtig svært at holde masken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *