Man skal ikke undervurdere cykelstativer

Det var ikke et barnebarn i topform, vi havde på besøg i går.

Han var lidt forkølet. Og lidt træt. Humøret var ikke helt så højt, som det plejer.

Strukturændringer  i vuggestuen har medført, at Sander efter sommerferien er kommet ind på en anden stue. En stue for de ældste vuggestuebørn. Det har været hårdt for ham, og han har været rigtig ked af det.

Så alt i alt var der god grund til, at den lille guttermand ikke var helt så glad, som han plejer at være.

Det betød, at vi måtte oppe os lidt ekstra for at holde ham i humør. Duplo-tingende var et hit ligesom sidst, så det hyggede vi os med en times tid. Bagefter var det tid til at benytte sig af, at vejret var dejligt. Vi skulle ud i den friske luft.

Den planlagte tur til stationen for at kigge på tog droppede vi til fordel for en kortere tur til skolens legeplads. Det var til gengæld også skægt. Det allerbedste var sjovt nok slet ikke selve legepladsen – men skolens cykelstativer. Der fandt Sander nemlig ud af , at han kunne sidde og “køre motorcykel”. Dejligt, når børn har fantasi.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *