Søndag og solskin

Vi har rigtig nydt det gode vejr i dag.

Når det er så heldigt, at det både er søndag og solskin, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke sørgede for at benytte sig af det.

Jeg har frydet mig over, at kunne hænge tøj til tørre på tørresnoren i haven. Det er ikke sket så mange gange denne sommer. Dels afholder min pollenallergi mig fra at gøre det i hele græspollensæsonen, dels har vi jo sandt at sige haft et ikke ubetydeligt antal regnvejrsdage denne sommer. Så tørretumbleren har været uundværlig. Men i dag har det været perfekt vejr til tøjtørring. Både sol og blæst. Så kan man vel dårligt ønske sig mere, vel?

Nogle af havens syrener har også fået en overhaling i dag. De var blevet alt for store. Nu er de beskåret, og det har givet lys og luft.

I formiddag, da vi gik og savede, klippede og regerede, kom Sander og hans far forbi på en lynvisit. Sander havde nemlig fået en ny legetøjsbil, som han rigtig gerne ville vise farfar og farmor. Da han nu var her, skulle han også lige vande nogle af vores planter. Han har sin egen lille vandkande her hos os, og at vande planter (og såmænd også fliserne) er et ritual, som han meget nødig springer over. Han var i tip-top humør i dag, så det var et rigtig hyggeligt lille besøg.

Der er også blevet tid til en dejlig travetur i solen. Det skal der nemlig være tid til.

Sensommersøndage er slet ikke så ringe endda.

 

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Jeg brugte min søndag i en bod på bagagerumsmarked, og det var også dejligt i det gode vejr.
  Alt er bedre i solskin.

 2. Tak for din kommentar hos mig 🙂
  Det lyder som en rigtig dejlig søndag. Og der er ikke noget bedre end ritualer, der hører sig til ved besøg hos ens bedsteforældre – det kan jeg så på vores Samuel, der har helt bestemte ting, som hører sig til hos de forskellige “sæt” 🙂

  1. Anne: Velkommen til!

   Ritualer er vigtige i en familie – især når der er små børn. Det giver tryghed. Børnene finder lynhurtigt ud af hvilke særlige ritualer/vaner, der hører til det ene og det andet sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *