Dejligt, dejligt brev

Jeg har fået det skønneste brev i dag.

Prøv lige at se den konvolut. Bare at finde sådan en lækker konvolut i postkassen er rigeligt til at gøre mig glad. Af håndskriften på brevet kunne jeg med det samme se, at det var fra min søster. Det er sandt at sige også hende, der er afsender af de fleste af de personlige breve, der lander i min postkasse.

Jeg elsker altid min søsters breve, men det her var alligevel i særklasse. Og ikke bare på grund af konvolutten. Der var nemlig nogle skønne gamle familiefotos indeni. Nogle af dem kan jeg ikke erindre at have set nogensinde før. Der var blandt andet et af min far og min morfar. Og så var der et ungdomsbillede af mig sammen med en af mine nevøer. Min nevø og gudsøn som desværre ikke lever mere.

Jo, han lever i hjertet på alle os, der har kendt ham.

Jeg blev så glad så glad for det billede. Også for de andre billeder og for selve brevet – men lige præcis det billede var det allerbedste.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Håndskrevne breve er bare det bedste. Desværre bliver det ikke til mange mere, – det ér jo nemmere med en mail. Men den dufter ikke nær så godt.

    1. Eva : Håndskrevne breve er dejlige! På den anden side set ville jeg nu også nødigt undvære mails. Jeg har en søn, der sejler – og før i tiden da man kun kunne skrive almindelige breve, var det altså meget langsommeligt og tålmodighedskrævende at holde kontakten – der er mailsystemet bare super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *