Friskpresset æblesaft

Midt i november købte vi en saftpresser. Den blev pakket ud, vasket af og sat ind i skabet. Der stod den åbenbart meget godt, for først i dag har vi fået afprøvet den.

Vi har en del æbler fra haven liggende, som skal bruges til noget fornuftigt, mens de stadig er forholdsvis friske. Så i dag har vi haft gang i saftpresseren og har lavet den dejligste, økologiske æblejuice.

Maskinen fungerer upåklageligt, og juicen smager virkelig dejligt. Endnu en gang kan vi konstatere, at hjemmelavet meget ofte er det bedste.

Vi er således enige om, at den friskpressede juice er besværet værd, men vi er også enige om, at der ikke kommer friskpresset juice på bordet her i huset hver dag, for rengøringen af maskinen er ærligt talt ikke klaret med et snuptag. Det burde egentlig ikke komme bag på nogen, for sådan er det jo næsten altid med de smarte køkkenmaskiner, man lige pludselig synes, at man ikke kan undvære.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er bare SÅ besværligt at gøre den ordentligt ren, og det skal gøres omgående efter brug, hvis man da ikke vil gøre det endnu mere besværligt for sig selv. Jeg får derfor heller ikke frisk juice hver dag, men jeg elsker, når jeg får taget mig sammen.
    Jeg kan varmt anbefale denne:
    8 gulerødder, 3 æbler, 30 g ingefær og 1 lime.
    Den er himmelsk, og der er nok til to 🙂

  2. Jeg har også en saftpresser stående, – og uden opvaskemaskine er den ikke tit i brug. Men det smager noget så godt.

    1. Eva : Det smager nemlig rigtig godt, men vi har snakket om, at saftpresseren nok kun kommer ud af skabet på dage, hvor der er rigtig god tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *