Man bliver hurtigt forvænt

Hjemme hos os har halvåbne skuffer ikke været noget særsyn den senere tid.

Efter vi har fået nyt køkken og badeværelse med skuffer med soft close, er jeg nemlig blevet vant til, at skufferne på det nærmeste lukker sig selv. I hvert fald det sidste stykke vej,  når bare de har fået et lille, blidt skub.

En gang imellem glemmer jeg så bare i farten, at skufferne i vores gamle skuffedarier ikke har samme smarte lukkemekanisme.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Hehe, det kender jeg godt – vi har også softluk i køkkenet herhjemme, men ikke i Sverige, så der går jeg smækker med dørene, selv om jeg ikke er sur – er vant til, at jeg bare kan skubbe til, så klarer skabet/skuffen selv resten 🙂

    1. Ellen : Det er faktisk ret dejligt med de skuffer og låger, der lukker lige så stille. Til gengæld er det lidt upraktisk, når man forventer det samme de steder, hvor der ikke er monteret soft close 🙂 Jeg ryster lidt på hovedet af mig selv, hver gang jeg har ladet en kommodeskuffe stå halvt åben 😉

  2. Vi har også soft close, og det er så dejligt 🙂 Bortset fra, at jeg brager andre folks køkkenskuffer i, når jeg er på besøg. Værre er, at jeg taber ‘fremmede’ toiletsæder og -låg med et ordentligt knald, fordi vi altså også har soft close på vores egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *