Jeg glæder mig

En klog kvinde – jeg kan desværre ikke huske hvem – har sagt, at det eneste, man skal tage på forskud, er glæderne.

Det falder godt i tråd med noget, min mor altid sagde. Hun sagde, at forventningens glæde er den største. På en dårlig dag, kunne hun finde på at tilføje, at somme tider er den endda, den eneste man får.

Men jeg går altså og hygger mig med forventningens glæde. Der en nemlig købt billetter til noget, som jeg glæder mig rigtig meget til.

Så nu bliver der taget forskud på glæden!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Åhr, det er også næsten noget af det bedste. At have billetter til noget, man virkelig glæder sig til, hængende på køleskabet (som jeg har i øjeblikket, faktisk) eller liggende i skuffen. Glæder mig til at høre nærmere om, hvad billetterne er til. Og det er jo også en slags forventningens glæde 😉

    1. Øglemor : Det er skønt at ha’ et eller andet at gå og glæde sig til. Jeg har det lidt på samme måde, hvis jeg får et gavekort. Så bruger jeg det som regel ikke med det samme – men går og hygger mig nogen tid med tanken om at have noget godt tilgode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *