Heroine

heroine

Jeg har læst Heroine af Mons Kallentoft & Markus Lutteman.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Heroine er fjerde selvstændige bind i Herkules-serien.

Stockholmforstaden, Stallhagen styres af kriminelle bander. Politi, brandvæsen og ambulancer kører ikke ind i området længere. Da en video, der viser en ung, tilfangetaget, voldtaget og mishandlet kvinde, kommer i omløb på de sociale medier, begiver kriminalinspektør Zack Herry sig imidlertid alene ind i området for at forsøge at komme kvinden til undsætning. Han har en tidsfrist på 24 timer.

Handlingen i bogen strækker sig ikke over ret meget mere end bare et enkelt døgn. Et meget nervepirrende og begivenhedsrigt døgn. Tempoet er hæsblæsende. Spændingen intens. Tiden er knap og stemningen nervøs. Adrenalinen pumper – læseren mærker det også. Heroine er en rå og spændende krimi.

Jeg har ikke læst de første tre bind af Herkules-serien, men det vil jeg gøre så snart som muligt. Heroine har absolut givet mig lyst til at læse flere af de to forfatteres bøger.

Læs mere om Heroine på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *