Den tavse frisør

dentavsefrisoer

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den tavse frisør af Kenneth Degnbol &  Dagmar Winther. Bogen er 2. selvstændige bind i Djursland-serien.

Lisa, byens frisør findes død i sit hjem i Roslinge. I stuen, hvor hun ligger på gulvet, er der spor efter tumult. Der er sengetøj i vaskemaskinen. Der står glas på bordet, og i Lisas kalender er der noteret en kryptisk aftale. Men hvem kan have haft et motiv til at dræbe den afholdte kvinde?

Thea Krogh, der er efterforsker hos Østjyllands Politi, beder om assistance fra landbetjenten, Bjørn. Han kender de lokale ret godt. Sognepræsten Thorkild hjælper også til, da hans præstekollega ikke vil udtale sig, selv om hun sidder inde med viden. Hun henviser til sin tavshedspligt. Midt i det hele ankommer en true crime-podcaster til byen. Han skaber røre i andedammen.

Jeg kunne rigtig godt lide den første bog i serien, og toeren her er endnu bedre, synes jeg. Den tavse frisør er en spændende krimi uden at være  alt for uhyggelig og bloddryppende. Det kan jeg godt lide. Sproget er flydende og karaktererne meget troværdige og med mange genkendelige træk. Jeg synes især godt om de gennemgående karakterer, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende i kommende bøger. Alt i alt en rigtig god læseoplevelse.

Jeg har tidligere anmeldt Dømt af Degnbol og Winther.

Læs mere om Den tavse frisør hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *