Skoven, bænken og livets store spørgsmål

skovenbaenkenoglivetsstorespoergsmaal

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Skoven, bænken og livets store spørgsmål – Om et møde som ændrede alt – af Tessa Randau.

Fra bogens bagsidetekst:

Denne bog  har  potentialet til at ændre dit liv.

På en bænk i en skovlysning. Her møder en stresset mor en gammel dame, der fortæller hende om ¨livets store spørgsmål¨- fire spørgsmål, som har potentialet til at ændre alt til det positive. Det bliver et møde, som ændrer retningen i den unge kvindes liv for altid.

Det har været en fornøjelse at læse denne lille bog. De fleste vil nok kunne nikke genkendende til nogle af de ting, der stresser den unge kvinde i bogen. Spørgsmålet er, om de også ved, hvad de kan gøre ved det. Fortællingen i bogen er meget tankevækkende. En positiv lille historie, der kan sætte tanker i gang.

Der er kun en enkelt lille ting, der har generet mig under læsningen: Bogens hovedperson er en ung kvinde – hun møder en gammel dame ude i skoven. Hvorfor en gammel dame – hvorfor ikke en gammel kvinde? Nå, det var bare et lille surt opstød fra en kvinde, der ikke er ung mere.

Læs mere om Skoven, bænken og livets store spørgsmål hos Bechs Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *