Pigen på billedet

pigenpaabilledet

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Pigen på billedet af Heidi Amsinck. Bogen er andet selvstændige bind i krimiserien om journalisten Jensen.

En gammel dame, Irene Valborg findes myrdet i sin villa, og hendes kostbare diamanthalssmykke er forsvundet. Det kunne minde om et indbrud, der er gået over gevind. Da endnu to ældre mennesker bliver ofre for brutale overfald, står kriminalkommissær Henrik Jungersen i spidsen for efterforskningen. På samtlige gerningssteder findes et fotografi af en ung pige. Den samme pige på alle billeder – men hvem er hun?

Irene Valborgs datter har brug for hurtigst muligt at få udbetalt arven efter sin mor, så hun hyrer Jensen, tidligere reporter  på Dagbladet og hendes praktikant til at finde den manglende diamanthalskæde.

Igen løber Henrik i sit forsøg på at opklare sagen ind i Jensen. Han har ellers desperat forsøgt at glemme hende for at forsøge at redde sit ægteskab.

I denne bog kommer læseren  lidt tættere ind på livet af de to hovedpersoner Jensen og Jungersen. De vinder begge to ved nærmere bekendtskab. Jeg må ærligt indrømme, at jeg først og fremmest fortsætter med at læse denne krimiserie, fordi jeg er nysgerrig efter at høre mere om de to hovedpersoner og deres indbyrdes relation. Det er spændende i sig selv. At det hele så toppes med en velkomponeret og spændende kriminalsag, gør det ikke ringere. Jeg kan lide bogens uhøjtidelige sprog og underspillede humor. Jeg er fan af serien og glæder mig meget til næste bind efter at have læst slutningen på Pigen på billedet.

Jeg har tidligere anmeldt seriens første bind, Mit navn er Jensen.

Læs mere om Pigen på billedet hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *