Det lille hotel i Lobster Bay

detlillehotelilobsterbay

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Det lille hotel i Lobster Bay af Annie Robertson.

Efter at have været ude for en traumatiserende oplevelse trænger Emma til at foretage nogle ændringer i sit liv. Der skal ske noget nyt. Da hun på nettet finder et lille charmerende, landsbyhotel, der er til salg, slår hun til. Det er en drøm, der går i opfyldelse.

Hotellet viser sig at være temmelig nedslidt. Der er kun en måned, til de første gæster ankommer, så der er ingen tid at spilde. Hotellet skal sættes i stand og shines op, før Emma kan tage imod gæsterne. Desuden må hun mod sin vilje overtage den tidligere ejers gamle og kæmpestore hund, Wilbur. Som om det ikke var nok, virker naboen alt andet end venlig – men til gengæld ser han hamrende godt ud.

Det har simpelt hen været en fest at læse Det lille hotel i Lobster Bay. Det er en super sød, charmerende, romantisk og sjov roman. Det var lige præcis sådan en let og hyggelig læseoplevelse, jeg trængte til. Romanen kan med sin lethed og sødme give en grå og trist dag lidt kulør. Det lille hotel i Lobster Bay er en skøn lille perle for alle, der nyder en god feel good roman.

Læs mere om Det lille hotel i Lobster Bay hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *