Den forsvundne søster

denforsvundnesoester

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den forsvundne søster af Lorna Cook. Handlingen foregår i to tidsspor.

Fra bogens bagsidetekst:

Da øen Guernsey i 1940 invaderes af nazisterne, er to søstre fast besluttet på at gøre oprør på enhver tænkelig måde. Men da de bliver tvunget til at tage imod en tysk soldat, er de chokerede over at finde et kendt ansigt på deres dørtrin – en barndomsven, som nu er blevet deres fjende.

To generationer senere i 2016 vender Lucy tilbage til Guernsey efter en fjern kusines død. Mens hun gør det gamle familiehus klar til salg, opdager Lucy en kasse med håndskrevne sedler, hvor ét ord skiller sig ud: modstand.

Lucys søgen efter forfatteren vil afsløre historien om en glemt søster. der forsvandt fra øen en nat for aldrig at blive set igen.

Jeg synes tit rigtig godt om fortællinger i to tidsspor, og i dette tilfælde er fortælleformen lykkedes virkelig godt. Begge spor fangede mig, og undervejs lærte jeg nyt om tiden under anden verdenskrig. Hele historien er gribende og godt fortalt. Jeg vil anbefale romanen til alle, der kan lide en både romantisk og dramatisk fortælling, hvor man mærker historiens vingesus.

Jeg har tidligere anmeldt Den glemte landsby af Lorna Cook.

Læs mere om Den forsvundne søster hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *