Stormfald

stormfald

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar fra Bog&idé. Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har læst Stormfald af Tove Alsterdal (Modtryk)

Stormfald er den første bog i en ny serie, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred.

Fra bogens bagsidetekst:

Olaf var kun fjorten år, da han tilstod mordet på en lidt ældre pige, Lina. Treogtyve år senere drejer han af E4 i Ångermanland, ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv.

Eira Sjödin er lige vendt hjem til sin barndomsby – for at arbejde ved politiet og for at tage sig af sin mor. Efterforskningen af mordet på Olafs far vækker hendes fortid til live.

Stormfald er en rigtig spændende og velskrevet krimi. Spændingen holder hele vejen, og handlingen tager flere overraskende drejninger undervejs. Karaktererne er både originale og troværdige. Desuden formår forfatteren at tegne et realistisk billede af, hvordan det kan være at leve i et lille samfund i et ret affolket område. Et samfund hvor alle kender alle. Stormfald er en rigtig lovende start på Ådalen-serien, som jeg vil glæde mig til at læse mere af.

Stormfald er den første af Tove Alsterdals bøger, jeg har læst. Det har været en rigtig god læseoplevelse, der har givet mig lyst til at dykke dybere ned i hendes forfatterskab.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *