Fra en bogbloggers hverdag #5

fraenbogbloggershverdag#5

Når jeg skriver en boganmeldelse på bloggen, ledsages teksten altid af et billede af den pågældende bog. Jeg bruger altid billeder, jeg selv har taget til formålet.

Jeg bruger ikke særlig lang tid på billederne. Jeg beskærer og redigerer aldrig mine billeder, og jeg bruger aldrig nogen form for filter. Billedet er, som det er. Jeg kan godt lide, at ting bare er, som de nu engang er. Det kan godt blive lidt for meget med al den redigering og retouchering, som man ser rundt omkring. Det gider jeg simpelt hen ikke at bruge tid på. Selvfølgelig vil jeg gerne have, at mine billeder er pæne at se på, men det er ikke noget, jeg gør et meget stort nummer ud af.

I går, da jeg skulle tage et billede af en stak bøger, havde jeg lige været ude og klippe en lille buket roser. Så de fik lov til at snige sig med i udkanten af billedet af bøgerne. En køn rose har jo aldrig skadet noget – men i mine indlæg om bøger er det altså først og fremmest selve bogen/bøgerne, det drejer sig om. Her får roserne lov til at fylde lidt mere.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *