Til Kähler lagersalg

Når Kähler holder lagersalg, smutter jeg som regel lige forbi. Der er altid mulighed for at gøre et godt køb.

Denne gang var jeg ikke ude efter noget bestemt, men ville bare lige se, om der var et eller andet, jeg ikke vidste, at jeg ønskede mig.

Det var der.

Jeg blev omgående forelsket i de fine, små, himmelblå Hammershøi skåle. Jeg købte dog ikke dem allesammen, men nøjedes med en enkelt. I denne omgang.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. De er da også nuttede! Fin-fin farve. Og jeg læser først dit indlæg nu hvor jeg ikke kan nå omkring Kähler, selv om jeg bor tæt på … Det er ærgerligt, men måske også meget godt, for jeg mangler altså ikke den slags … (vil dog gerne med næste gang 😉 )
  God søndag aften til dig, Randi!
  Kh Nana

  1. Nej, jeg kan heller ikke påstå, at jeg manglede den skål, men jeg kunne ikke stå for den 🙂
   Jeg må give dig et hint, næste gang de holder lagersalg.
   Rigtig god aften til dig også!

 2. Altså, de der lagersalg kan være ganske indbringende!! Lige Kähler-lagersalget bor jeg desværre langt fra, men nogle af de andre frekventerer jeg i ny og næ…. Fantastisk skål, du fik dig – tillykke med den ?

  1. Tak! Ja, er den ikke fin? Der er ikke mange lagersalg hernede på Næstved-kanten. Men vi har da Kähler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *