Lenni og Margots et hundrede år

lenniogmargotsethundredeaar

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Lenni og Margots et hundrede år af Marianne Cronin.

Lenni er 17 år og uhelbredeligt syg. Hun er indlagt på hospitalet og  forsøger at få det bedste ud af dagene der. Hun begynder på et malekursus, der tilbydes på hospitalet. Kurset er egentlig beregnet for personer på 80 år og opefter, men det er Lenni ligeglad med. På kurset møder hun Margot, der er 83 år og dygtig til at tegne og male. De to bliver hurtigt gode venner og beslutter sig for at lave et fælles kunstprojekt, der skal fortælle historien om deres tilsammen 100 år lange liv på jorden.

Skridt for skridt, billede for billede fortæller de om vigtige og skelsættende begivenheder i deres liv.

Lenni og Margots et hundrede år er en vidunderlig fortælling. Den er gribende og meget, meget smuk. Historien er fuld af både alvor og sjov. Det er en af de fineste fortællinger om kærlighed, tab, mod og venskab, jeg længe har læst. Lenni og Margot vil leve videre i min erindring i lang tid.

Læs mere om Lenni og Martgots et hundrede år hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er jeg glad for at høre, Lene! Historien om Lenni og Margot er så fin og rørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *