Bare lidt til

barelidttil

Bog modtaget som anmeldereksemplar fra Gutkind Forlag.

Jeg har læst Bare lidt til af Simona Ahrnstedt.

Storbypigen Stella er gået fra sin utro kæreste. Med ham ude af sit liv står hun nu også uden job og uden bolig. Hun står på næsten helt bar bund og må begynde på en frisk. Efter sin mor har hun arvet et lillebitte gammelt hus langt ude på landet. Stella tager ud til huset, der viser sig at være temmelig forfaldent. Det har stået tomt længe og er primitivt, snavset og meget lidt indbydende.

Allerede på stationen – netop ankommet til den lille by – møder Stella Thor, der tilbyder hende et lift. Thor er økolandmand, enkemand, far til to børn og – viser det sig – Stellas nabo.

Allerede her er der lagt i kakkelovnen til en romance – af typen  modsætninger mødes. Bare lidt til er absolut også en meget romantisk fortælling. Langt hen  ad vejen var jeg da også vældig godt underholdt af historien, selv om den ærlig talt er fuld af klichéer og temmelig banal. Der er ingen tvivl om, hvem der er de gode og hvem, der er de onde i historien. Undervejs kørte jeg en smule død i bogen, der nok er lidt for forudsigelig og tuttenuttet efter min smag. Det mest overraskende i bogen er de mange ret kontante sexscener.

Forfatteren skal have ros for, at hun i bogen sætter fokus på ligestilling og ligeværd både i forholdet mellem mænd og kvinder og  i bredere forstand.

Læs mere om Bare lidt til hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *