En pige uden lige

enpigeudenlige

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst En pige uden lige af Marc Levy.

I En pige uden lige møder vi Chloe, der var et af ofrene for bombeangrebet i Boston i 2013.  Hun var skuepiller dengang, men nu ernærer hun sig ved at indlæse lydbøger. Hun kæmper bravt for at komme videre i livet på trods af det handicap, bombeangrebet påførte hende.

En dag dukker en ung mand op som vikarierende elevatorfører i den ejendom, hvor Chloe bor sammen med sin far. Den unge mand, Sanji er meget charmerende, synes Chloe. Han på sin side bliver meget tiltrukket af hende. Det viser sig, at de har en hel del tilfælles. De er begge to temmelig stædige, selvstændige og fast besluttede på at leve efter deres egne regler. Men der er noget ved Sanji, som Chloe endnu ikke ved.

En pige uden lige er en rigtig sød kærlighedshistorie. Tonen i romanen er let, afslappet og fuld af humor. Jeg må sige, at jeg har været godt underholdt af denne varme, underfundige og ret sjove historie.

Læs mere om En pige uden lige hos Forlaget Turbulenz.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hvor er du bare god til at få læst bøger. Jeg er helt kommet ud af vanen. Sommeren skal vist bruges til at få den vanen indarbejdet igen 🙂 Den her bog lyder som noget for mig, den er nu reserveret på biblioteket, tak.

    1. Du har jo stadig et travlt arbejdsliv – så du har nok ikke så god tid som jeg til at få læst bøger. Men En pige uden lige er hurtigt læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *