Læst i januar

laestijanuar20

I januar har jeg læst:

Fruen er Malene Lei Rabens personlige fortælling om sin mor og om at være barn af ungdomsoprøret. Det er en historie om konsekvenserne af livsvalg og om det, som frihed koster. Især for de børn, der voksede op i skyggen af handlekraftige, selvrealiserende voksne.

Venner af Bjørn Borgvardt er en billedbog for de mindste – en sød lille historie om venskab.

Tabita af Iben Mondrup er en gribende og hjerteskærende fortælling om to små børn, der bliver revet væk fra deres mor og den hverdag og de omgivelser, de kender. De får ingen svar på deres spørgsmål, men bliver brikker i et spil mellem voksne i en vanskelig relation. Børnene kommer i klemme ikke bare mellem de voksne – også mellem to forskellige kulturer.

Ikke til forhandling af Chris MacDonald rummer forklaringen på, hvorfor så mange af os lider af livsstilsrelaterede sygdomme. På en klar og underholdende måde guider Chris MacDonald læseren til – via nogle få og enkle tommelfingerregler – at blive i stand til at træffe nogle valg, der leder i retning af sundhed og bedre trivsel.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *