Ikke til forhandling

ikketilforhandling

Jeg har læst Ikke til forhandling af Chris MacDonald.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Fra bogens bagsidetekst:

Hvorfor bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål.

Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Jeg har været helt opslugt under læsningen af Ikke til forhandling. Chris MacDonald forstår som få at gøre kompliceret stof spændende og til at forstå. Denne bog er lige så spændende læsning som en krimi. Den indeholder fakta, der er så skræmmende, at de får nakkehårene til at rejse sig, men den rummer heldigvis samtidig håb og anviser veje til løsninger på de helbredsproblemer, så mange af os slås med. På en klar og underholdende måde guider Chris MacDonald læseren til – via nogle få og enkle tommelfingerregler – at blive i stand til at træffe nogle valg, der leder i retning af sundhed og bedre trivsel.

Læs mere om Ikke til forhandling hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Øm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *