Min yndlingsbog er kommet op på væggen

vinterboernplakat

Som jeg tidligere har fortalt her på bloggen, er Vinterbørn af Dea Trier Mørch en af de bøger, der har betydet allermest for mig. Mit eksemplar af bogen er lidt slidt, for jeg har læst den flere gange.

vinterboernbog

Nu hylder jeg bogen og forfatteren ved at have en plakat med bogens fine, fine forside hængende på væggen. Når jeg kigger på plakaten, får jeg lyst til at læse bogen endnu en gang – det må vist snart være tid.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Et smukt billede på væggen!
    Jeg holder også meget af Vinterbørn. Det var en af de bøger, som blev læst ud over hele dagen, ved morgenbordet, mens jeg lavede mad, før jeg sov. Den er så gribende, og man genkender sig selv undervejs. Filmen var også ganske vellykket, som jeg husker den.

    1. Jeg var også meget optaget af bogen, da den udkom.Jeg var lige selv blevet mor for første gang, og bogen rørte mig dybt. Jeg har læst bogen igen og igen – den betyder virkelig meget for mig. Jeg er helt enig med dig i, at filmen også var god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *