Lykken er …

Lykken er at passe sit barnebarn et par eftermiddagstimer. Lykken er at se ham sidde og spise små rugbrødshapser og holde om koppen med de små hænder, når han drikker en tår vand.

Lykken er at præsentere sit barnebarn for et lille træpuslespil og se ham tage brikkerne så fint med et sikkert pincetgreb – for lidt efter at sidde med en puslespilsbrik i hver hånd – og en i munden.

Lykken er at kilde sit barnebarn på næsen med en smuk, duftende syren, og se ham røre meget, meget forsigtigt ved blomsten.

Lykken er at se sit barnebarn kigge interesseret og opmærksomt efter en kat, og at blære sig med ham overfor naboerne.

Lykken er at mærke sit barnebarn blive helt spændt i hele kroppen af fryd, når han ser sine forældre komme – og se ham give sin mor et kæmpestort velkomstknus.

Lykken er at have et barnebarn.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Hvorfor har jeg på fornemmelsen, at du nyder at være sammen med dit barnebarn? 😀

    Jeg har lidt ondt af de mødre, der af en eller anden grund ikke bliver bedstemødre. Det har de oftest også selv… det kan jeg godt forstå.

  2. Ellen : Du kan lige tro, at jeg nyder at være sammen med mit barnebarn. Der er så mange ting, jeg oplever på ny sammen med ham. Han får mig til at huske en masse ting fra dengang, mine egne børn var små – og samtidig er der andet, som er helt specielt for Sander og som jeg ikke kan genkende fra mine egne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *