En bogblogger får mange pakker

bogbloggerpostkasse

Dette indlæg indeholder reklame.

Som bogblogger modtager jeg i sagens natur en hel del bøger til anmeldelse.

Det betyder, at jeg får temmelig mange pakker leveret. Desuden handler vi en del over nettet – det betyder endnu flere pakker.

I lang tid har vi været tilmeldt Modtagerflex hos PostNord – det betyder, at posten må lægge/sætte pakker på et i forvejen aftalt sted, hvis vi ikke er hjemme til at tage imod. Så langt, så godt – men vi får også leveret pakker via andre distributører. Så vi har været vant til pakker lagt på trappestenen og pakker hængt på døren og pakker alle mulige opfindsomme steder.

Nu har vi endelig taget os sammen til at få købt os en postkasse, der passer til de mange pakker. En rummelig pakkepostkasse.

Nu skal jeg lige ind på Skiltmax og bestille et navneskilt til at sætte på den nye postkasse. Vi havde også et navneskilt fra Skiltmax på vores gamle postkasse, og det var vi glade for. Udover at være pænt, har det været både vejrbestandigt og holdbart. Så det bliver et skilt derfra igen. Jeg kan godt lide, at man selv kan designe skiltet, så det bliver lige præcis, som man vil have det.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Åh, nu til noget pinligt: Vi har aldrig fået sat navneskilt på vores postkasse … Jeg må vist besøge Skiltemax!

    Det er sjovt at din blog har udviklet sig til næsten at være en ren bogblog. Jeg læser ofte med, men kommenterer ikke så ofte, for det er svært at have noget fornuftigt at sige om en bog, man ikke har læst 🙂 – Men jeg er her altså endnu!

    Kh Nana

  2. Jeg er glad for, at du læser med, Nana! Skiltmax er i øvrigt glade for bloggere, så dem kan jeg anbefale 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *