Faldet

Den seneste bog, jeg har læst, er Faldet af S.K. Tremayne.

Bogen handler om Angus og Sarah, der lever et godt liv i London sammen med deres tvillingepiger. Da den ene af døtrene mister livet ved en ulykke, går tilværelsen fuldstændig i stykker for den lille familie.

For at komme væk fra det hele og forsøge at samle stumperne af et kuldsejlet ægteskab og familieliv flytter de til en lille, isoleret skotsk ø.

Livet i et gammelt, forfaldent hus på en  lille afsondret ø bliver imidlertid ikke spor nemt. Datteren forandrer sig og får en mere og mere foruroligende adfærd. De voksne kommer ikke tættere på hinanden – tværtimod. Luften er tyk af bebrejdelser, sorg, tvivl, mistillid, vrede og frygt.

Ingen er længere helt sikker på, hvad der egentlig skete, den dag den ene tvilling mistede livet.

Faldet er en isnende, nervepirrende læseoplevelse. Den tragiske historie kombineret med beskrivelsen af de barske omgivelser på den isolerede ø og den alt andet end trygge og varme stemning i familien fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig, mens jeg vendte side efter side.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Uha – “isnende oplevelse” – den springer jeg lige over. Jeg er bestemt ikke god til psykologiske thrillere – så hellere noget blod og nogle lig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *