Test af MDerma plejeprodukter til atopisk hud

mdermaprodukter

Jeg har i nogle uger testet MDerma produkter til pleje af atopisk hud.

Jeg har modtaget produkterne til test/anmeldelse fra MDerma.

De tre produkter på billedet er alle beregnet til pleje af atopisk hud, men det er meget forskelligt hvilken type creme, den enkelte foretrækker. Der er nogen, der som jeg, ikke bryder sig så meget om at smøre huden med meget fede cremer. Hvis man hører til den gruppe, skal man nok ikke vælge MD02 Lipid Light Balm, for den er meget fed. Så fede cremer bruger jeg kun til revner i mine tørre hænder, men der er de til gengæld også helt uundværlige.

MD12 High Absorbent Cream er mindre fed, og den holder, hvad den lover, i forhold til at trænge hurtigt ind i huden. Det er en udmærket fugtighedscreme, som jeg godt kunne finde på at købe af og til. Jeg veksler mellem forskellige gode mærker, når jeg køber nye forsyninger af creme.

Min klare favorit er MD21 Carbamide Lotion 5%. Den er supergod – min hud har virkelig glæde af den. Den kommer jeg med sikkerhed til at fortsætte med at bruge. Den fugter huden virkelig godt helt uden at fedte – så bliver det ikke bedre.

Det er selvfølgelig vigtigt, at hudplejeprodukter virker, men det gør altså heller ikke noget, at tuber og flasker er pæne at se på – og det er de her. Jeg synes simpelt hen, at de er en fryd for øjet, og det er absolut et ekstra plus.

Alt i alt har det været en positiv oplevelse at teste MDerma produkterne, og jeg vil bestemt anbefale andre med tør hud og/eller eksem at prøve dem.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *