Bloggen og året der gik

boeger2017

Et år går hurtigt. Alligevel kan man godt se, når man kigger tilbage, at der også er sket mange ting i årets løb.

Jeg skiftede min blogs design ud i årets løb, og den ændring er jeg meget glad for. I, der læser med, har heldigvis også taget godt imod det nye look.

Jeg har anmeldt rigtig mange bøger på bloggen i 2017. Boganmeldelserne er mine absolut mest læste indlæg, så der vil helt sikkert komme en del af dem også her i 2018. Jeg har et rigtig godt samarbejde med et par forlag og en stor boghandel, og det er jeg simpelt hen så glad for.

En anden ting, der har været med til at sætte sit præg på 2017, har ikke direkte noget med bloggen at gøre – og så alligevel. Det er selvfølgelig min e-bog om eksem, jeg sigter til. Det var en stor ting for mig, da jeg i årets løb gjorde alvor af mine tanker om at skrive den. Faktisk tror jeg, at mine skriverier her på bloggen – og inspirationen fra andre bloggere –  var en medvirkende årsag til, at jeg fik gjort noget ved den gamle drøm og fik bogen skrevet.

I efteråret mødtes jeg med Nana, der er kvinden bag bloggen Mit landliv, for at brainstorme omkring det at skrive og drive en blog. Det var både hyggeligt og givende, og vi holder kontakten ved lige og lader os fortsat inspirere af hinanden. Det er godt at have en kollega at sparre med.

Jeg glæder mig til at tage fat på det nye år – også her på bloggen. Der er anmeldelser af et par rigtig gode bøger lige om hjørnet.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Tak i lige måde, Nana! Jeg er glad for, at du fortsat vil følge min blog – jeg glæder mig bestemt også til fortsat at følge med ovre hos dig 🙂

 1. Godt nytår!
  Det er rart, at vi stadig er nogle bloggere, der holder stand. Der er mange, der flytter fra blogland, hvilket jeg synes er lidt trist.

  1. Tak i lige måde, Ellen!
   Ja, der forsvinder desværre en god blog af og til – det er ærgerligt, men der kommer jo også nye til. Jeg kan ikke undvære at blogge og heller ikke at læse med hos dig og flere andre 🙂

 2. Godt nytår.
  Jeg læser også med fornøjelse dine boganmeldelser, – vi har ofte samme smag, kan jeg konstatere. Dog lytter jeg mine bøger, så jeg kan lave noget imens.

  1. Det er jeg meget glad for at høre, Eva! Ja, jeg ved godt, at du er til lydbøger, og jeg kan godt se det praktiske i at “læse”, mens man laver noget praktisk, men jeg har ikke overgivet mig … ikke endnu i hvert fald 🙂
   Rigtig godt nytår til dig!

 3. Din blog viser ganske godt, at man ikke behøver skrive langt for at gøre en blog interessant. De korte tekster kan sagtens være med. Godt Nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *