Min knapæske

Som sikkert en del andre kvinder i min aldersklasse har jeg en knapæske. I den gemmer sig knapper fra tøj, der for længst er slidt op. Der er også en del af den slags ekstraknapper, man får med – enten syet fast på bagsiden eller i en lillebitte pose – når man køber nyt tøj.

Alle tiloversblevne knapper ender i knapæsken. På den måde, kan jeg altid finde en passende knap, når jeg har brug for det. Genbrug i lillebitte skala.

Faktisk er det ikke ret tit, der er brug for en knap fra æsken, men det sker.

Selve æsken fik jeg for længe, længe siden af en rigtig sød nabokone, jeg havde på det tidspunkt. Så hende sender jeg en tanke, hver gang jeg har fat i knapæsken.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Mit allerbedste legetøj da jeg var barn var min mormors knappose 🙂 Der gemte sig en hel verden af farver og historier i den pose. At få lov til at hælde knapperne ud på gulvet og nærstudere dem enkeltvis var noget af det bedste jeg vidste. Nu kommer det til at lyde som om jeg er oldgammel og voksede op i et fattigt hjem uden legetøj. Men jeg er kun halvgammel, og jeg havde masser af købt legetøj. Knapposen var bare mere spændende. Dér fik du lige bragt mig tilbage i en stemning fra for 50 år siden 🙂
  God weekend og kh fra Nana

  1. Det er et hyggeligt minde 🙂 Det er jo sådan det er med børn, det er ikke altid det dyre legetøj, der giver de bedste stunder.
   Rigtig god weekend til dig 🙂

 2. En slik knappeske har jeg også, og som hos deg, så er den ikke så ofte i bruk, men full av minner om klær som er borte forlengst. God helg til deg. Hilsen Ingrid

  1. Det er både hyggeligt og praktisk med sådan en knapæske 🙂
   Rigtig god søndag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *