Bloggermøde på Det Kgl. Bibliotek

juliehastrupdetkglbibliotek

I går var jeg på Det Kgl. Bibliotek til et superhyggeligt bloggermøde afholdt af Politikens Forlag i forbindelse med udgivelsen af Julie Hastrups nye krimi, Blodspor. Den udkommer i morgen.

Julie Hastrup fortalte om sit arbejde med den nye bog og de andre bøger i serien om Rebekka Holm. Det var både interessant og underholdende. Mødet blev afholdt i den gamle del af Det Kgl. Bibliotek, hvor vi var så heldige at få en rundvisning, ligesom vi også fik lejlighed til at nyde udsigten fra den øverste etage i Den Sorte Diamant.

Jeg var glad for at få mulighed for at hilse på Julie Hastrup, for jeg er stor fan af hendes bøger. Det var også rart at få hilst på et af de søde mennesker fra Politikens Forlag, som jeg havde mailet med mange gange men ikke mødt personligt, ligesom det var hyggeligt at hilse på andre bloggere. På alle måder en hyggelig og inspirerende eftermiddag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg har endnu ikke læst nogle af hendes bøger. Jeg er vild med krimier, men får sjældent tid til at læse dem pga. “lektierne” fra min læsegruppe 😉

    1. Jeg kan på det varmeste anbefale Julie Hastrups krimier om drabsefterforsker Rebekka Holm – de er supergode!
      Jeg kender godt det der med, at man slet ikke har tid til at læse så meget, som man gerne ville 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *