Tvunget af omstændighederne

Min MacBook gik pludselig ud som et lys i går.

Heldigvis har jeg min iPad, som mine sønner forærede mig til min fødselsdag.  Hidtil har jeg mest brugt den til at læse bøger på. Jeg har også brugt den til andet, men jeg har i hvert fald ikke blogget  fra den før. Så det her er en debut.

Jeg må indrømme, at jeg ellers er lidt af et vanedyr, der bedst kan lide, at de små praktiske gøremål i hverdagen går nogenlunde, som de plejer.  Når tingene kører på rutinen, behøver man ikke tænke så meget over dem. Til gengæld skulle det være rigtig sundt for hjernen, når man bryder sine små vaner og rutiner. Det var i hvert fald, hvad jeg hørte i et radioprogram for nylig.

Så i stedet for at være irriteret over, at tingene ikke kan klares på rutinen i dag, må jeg glæde mig over, at  det gavner min hjerne.

Nu får jeg det jo næsten til at lyde, som om det har været en kæmpe udfordring at blogge fra min iPad, men det var faktisk ikke svært – bare  lidt uvant.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

 1. Godt at du kan se det som en udfordring 🙂 Jeg elsker min Mac og min iPhone, og hvis en af dem går i stykker, får jeg nærmest åndenød, til de virker igen. Spændende om du bliver så glad for iPad’en at du ikke behøver en ny Mac …

  1. Nana : Jeg kan slet ikke undvære min MacBook, så hvis ikke den kan vækkes til live igen, må jeg købe en ny. Jeg føler mig helt ved siden af mig selv, nu hvor den ikke virker.

 2. Øv, sikke noget med din MacBook – men dejligt at du har din iPad! Og jeg tror, det er rigtigt, at vi bør udfordre vores vaner 🙂

  1. Madame : Det er ærgerligt, men jeg håber da, at min MacBook kan blive god igen. Indtil da klarer jeg mig med min iPad 🙂

 3. Respekt herfra 🙂 Jeg har ikke prøvet at blogge fra Ipadden, endnu. Og vil helst også være fri. Men måske skulle jeg prøve en dag – inden jeg er tvunget af omstændighederne.

  1. Fruen: Tak! Det var egentlig let nok, men jeg får altid lidt sved på panden, når jeg er nødt til at lære nyt om de små teknologiske vidundere, jeg råder over – jeg må tilstå, at jeg langt fra forstår at udnytte deres potentiale. Nogen gange får jeg først taget mig sammen til at sætte mig ind i tingene, når der ikke er nogen vej udenom 🙂

 4. Sjovt Randi jeg har lige været på coachuddannelse modul 2, hvor emnet netop var at bryde med vaner 🙂 Der går i følge videnskaben 21 dage, før en ny vane er trådt istedet for en gammel og det er uden “tilbagefald”…

  Rigtig god weekend – hilsen OddStyle

  1. OddStyle : Der er nok nogle vaner – eller uvaner, der er sværere at bryde end andre, men 21 dage er da en overskuelig tid at investere i projektet, hvis man har en vane, man virkelig gerne vil af med 🙂
   Rigtig god weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *