Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe

lykkeligemenneskerlaeserogdrikkerkaffe

Jeg har læst Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe af Agnès Martin-Lugand.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Dianes verden bryder sammen, da hun mister både sin mand og deres lille datter i en trafikulykke. Hun magter ikke længere at passe sin lille parisiske bogcafé. Hun går ikke udenfor sin lejlighed og orker knapt nok at tage et bad og klæde sig på. Sådan går der et års tid, før Diane beslutter sig for at gøre et helhjertet forsøg på at komme videre med sit liv.

Hun lejer et hus i en lille irsk landsby tæt ved kysten. De lokale tager imod hende med åbne arme undtagen hendes nabo, den indesluttede og nærmest uvenlige Edward.

Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe er en charmerende og rørende roman om at miste og sørge, lære at leve med sorgen som følgesvend – og måske endda tro på lykken igen. Bogen er en rigtig lille perle, som jeg læste nærmest i ét stræk.

Læs mere om Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *