Et smut forbi Sommerens Bogmesse

 

sommerensbogmesse2018

Lørdag og søndag afholdt Politikens Boghal sommerbogmesse i Pressen i Politikens Hus – og jeg var så heldig  at være inviteret. Der var et rigtig godt program med interviews med en række aktuelle forfattere. Der var absolut nogle stykker imellem, som jeg meget gerne ville have set og hørt, men vi kunne ikke få passet det ind imellem de andre ting, vi gerne ville nå i weekenden.

Heldigvis nåede vi et smut forbi messen, og selv om vi ikke fik oplevet nogen af de forskellige forfattere på scenen, så var det en god oplevelse at være der og få lejlighed til at lade sig inspirere af de mange, mange spændende bøger. Man havde valgt at fokusere på noget andet end krimigenren på denne messe, men blandt de mange bøger til rigtig gode priser havde der alligevel sneget sig en spændende krimi ind hist og her.

Der er så mange spændende bøger, jeg gerne vil læse – selv om jeg læser, så meget jeg kan få tid til, bliver listen over bøger, jeg gerne vil læse, bare længere og længere.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *