Tre i een

Der lå et fint kort i postkassen i går. Det var faktisk en invitation.

Der er nemlig åbnet en lille ny virksomhed i den gamle stationsbygning her i Holme-Olstrup.

På lørdag holder Lulu’s  et lille åbningsarrangement med musik og det hele. Og alle er velkomne.

I en lillebitte by, hvor det ellers er småt med forretninger, er det en stor ting, at der åbner noget nyt. Lulu’s er en kaffebar – og samtidig også en butik og  et galleri.

Lulu’s har endda hang til økologi og genbrug – og det er lige noget for mig.

Jeg har godt lagt mærke til gennem den senere tid, at der har været en vældig aktivitet i den gamle stationsbygning. Jeg glæder mig til at kigge indenfor enten til åbningsfesten på lørdag eller en anden dag og kigge nærmere på byens nye butik.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Tillykke med den nye butik i jeres lille by. Det lyder spændende: 3 vigtige ting samlet under et tag! God tur derhen og god torsdag!

  1. Nonna : Tak! Ja, nu håber jeg det bedste for den lille butik – vores by er lille, og det har før vist sig svært at skabe tilstrækkelig omsætning – men jeg håber, at dette koncept er det helt rigtige, for det er meget værd at have den slags tilbud – også i en lille by.

 2. Spændende 🙂
  Også spændende at se, om den kan gå … der er mange, der har forsøgt sig med alt muligt i Havdrup også, men desværre er der næsten ingen, der overlever.
  Det er synd, men folk er jo tilbøjelige til centre i dag, hvor man kan få det hele på én gang og på ét sted.

  1. Ellen : Det er nemlig svært at skabe en omsætning, man kan leve af, når man starter en forretning op i en så lille by. Der har været en butik i stationsbygningen før, men den kunne ikke stå distancen. Jeg håber virkelig, at denne her får succes, for det er så vigtigt med lidt liv i de små byer. Jeg krydser fingre 🙂

 3. Selvfølgelig kan Lulus gå. Det kræver bare at vi ALLE kommer og besøger og køber lidt. FEDT sted og FEDT koncept. Der er SÅÅ,hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *