Tre i een

Der lå et fint kort i postkassen i går. Det var faktisk en invitation.

Der er nemlig åbnet en lille ny virksomhed i den gamle stationsbygning her i Holme-Olstrup.

På lørdag holder Lulu’s  et lille åbningsarrangement med musik og det hele. Og alle er velkomne.

I en lillebitte by, hvor det ellers er småt med forretninger, er det en stor ting, at der åbner noget nyt. Lulu’s er en kaffebar – og samtidig også en butik og  et galleri.

Lulu’s har endda hang til økologi og genbrug – og det er lige noget for mig.

Jeg har godt lagt mærke til gennem den senere tid, at der har været en vældig aktivitet i den gamle stationsbygning. Jeg glæder mig til at kigge indenfor enten til åbningsfesten på lørdag eller en anden dag og kigge nærmere på byens nye butik.

Lignende indlæg

8 kommentarer

    1. Nonna : Tak! Ja, nu håber jeg det bedste for den lille butik – vores by er lille, og det har før vist sig svært at skabe tilstrækkelig omsætning – men jeg håber, at dette koncept er det helt rigtige, for det er meget værd at have den slags tilbud – også i en lille by.

  1. Spændende 🙂
    Også spændende at se, om den kan gå … der er mange, der har forsøgt sig med alt muligt i Havdrup også, men desværre er der næsten ingen, der overlever.
    Det er synd, men folk er jo tilbøjelige til centre i dag, hvor man kan få det hele på én gang og på ét sted.

    1. Ellen : Det er nemlig svært at skabe en omsætning, man kan leve af, når man starter en forretning op i en så lille by. Der har været en butik i stationsbygningen før, men den kunne ikke stå distancen. Jeg håber virkelig, at denne her får succes, for det er så vigtigt med lidt liv i de små byer. Jeg krydser fingre 🙂

  2. Selvfølgelig kan Lulus gå. Det kræver bare at vi ALLE kommer og besøger og køber lidt. FEDT sted og FEDT koncept. Der er SÅÅ,hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *