Tiden efter

tidenefter

Jeg har læst Tiden efter af Elizabeth Jane Howard.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Gads Forlag.

Tiden efter er fjerde og sidste bind i serien om Cazalet-familien.

Krigen er overstået, men man lider stadig under efterveerne af dens rædsler. Det gælder også for Cazalet-familien, hvor alle forsøger at finde sig selv og hinanden i en tid, hvor ingenting er som før.

Som i de tre foregående bind i serien følger læseren Cazalet-familien i medgang og modgang. Det er med vemod, jeg vender den sidste side i bogen, for jeg er kommet til at holde så meget af denne familie og ville gerne følge dem længe endnu.

Cazalet-serien er en fantastisk slægts-krønike – jeg er vild med den.

Jeg har tidligere omtalt de tre første bind af Cazalet-krøniken, De gode år, Ventetid og De svære år.

Læs mere om Tiden efter på Gads Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *